Zoeken naar cursus massage online

cursus massage online
 
Online Opleidingscentrum cursus Kersten. ontspanningsmassage Opleidingscentrum Kersten.
Wij bieden je een online massage cursus van hoog niveau, welke zeer goed te volgen is door iedereen die interesse heeft in de massage cursus. Er is dan ook geen vooropleiding vereist en jong en oud zijn van harte welkom.
Online massage cursus van ontspanningsmassage rug, nek, schouders. E-mailadres. Facebook. E-mailadres. Facebook.
Hier een andere massage video voor het leren van een rugmassage. Hier wordt een demonstratie gegeven van verschillende technieken om iemand te masseren. De technieken worden op een vrouw gedemonstreerd, maar kunnen natuurlijk ook voor een man worden toegepast. Een massage video om nek en rugpijn te verlichten. Er worden cranio-sacraal technieken gehanteerd. Om hoofdpijn weg te masseren, gebruik je cirkelvormige bewegingen met de vingers en duimen rondom het oor. Masseer het hoofd en de hoofdhuid om hoofdpijn te verzachten met de tips van deze massage therapeut in deze gratis video over massage technieken. Toch liever een echte cursus? Klik hier voor de online massage cursussen. Examen Yoga Massage 22 jan 2021 te Zaandam. 22/01/2021 @ 1000: 1300: CET. Cursus Ontspanningsmassage 23-24 jan 2021 te Zaandam.
Schoonheidsspecialist: Relaxatiemassage en ontharing.
In deze cursus ontmoeten westerse en oosterse massages elkaar: zowel de klassieke Zweedse als de oosterse shiatsu-massagetechnieken worden aangeleerd. In het theoretisch gedeelte leer je meer over het menselijk lichaam in al zijn facetten. Zowel het puur materiële aspect in het westers denken als het energetische aspect van de oosterse filosofie komen uitgebreid aan bod. In de loop van de opleiding worden ook verschillende uitstappen ingevoegd: een bedrijfsbezoek aan wellness en saunacentra, macrobiotische kooklessen, vakbeurzen, enz, aangevuld met leerrijke demonstraties van professionele firma's. Jaar 1 omvat de volgende onderdelen.: Ca1 Basiskennis van het lichaam 40 lestijden. kennis van het menselijk lichaam in al zijn aspecten. diverse soorten massages: shiatsu, Koreaanse, stempelmassage, hot stone., huidaandoeningen en afwijkingen. nieuwe trends volgen: bv. vijf elementenleer, meridiaanleer. Ca2 Lichaamsmassage 80 lestijden. volledige Zweedse/klassieke massage van armen, handen, rug, buik, benen, voeten, gelaat, hoofd.
Cursus Massage, leer professioneel masseren. LOI.
Een Hot Stone massage wordt niet alléén met de stenen gegeven maar de stenen zijn een aanvulling op de handen van de masseur. De ayurvedische massage is oorspronkelijk bedoeld voor gezonde mensen en is daarmee onderdeel van de preventieve geneeskunde.
massage: materiaal, cursussen, soorten.
Visagie en kleur en stijl. Erkend cosmetisch masseur. Cursus hot stone massage. Koop hier uw hotstones. Te koop hot stones voor massage. Raktijk voor indische massage. Massage carpe diem. Massage praktijk de tuin. Natuurgeneeskunde en massage. Teen en tander. Renja Fysio Tech. Akademie voor massage. Hot stone massage cursus. Natural face lift massage. Massages De Krachtbron. Opleiding tot Tantiki. Word erkend masseur! Aangeraakt door spiritualiteit. Body Mind Healingcenter. De Massage Gids. Nipa Float relax center. Natural face lift. Natural face lift massage. Online massage cursus.
Cursus Cursus Sportmassage Shiatsu LOI. massage, opleiding shiatsu massages geven LOI.
Online begeleiding van ervaren shiatsu therapeuten. De cursus Shiatsu massage is bestemd voor iedereen die meer wil weten over shiatsu en geïnteresseerd is in oosterse geneeswijzen. En graag wil leren om een ontspannende shiatsu massage aan zichzelf of anderen te geven.
Cursus massage van Laudius Laudius Groupon.
Je krijgt tot 3 jaar toegang tot deze Nederlandstalige online cursus Massage, waarin je door middel van zelfstudie of met een coach alles leert over het menselijk lichaam en massagetechnieken op verschillende lichaamsdelen. De volledige inhoud van de cursus kan je hier bekijken.
Leer Masseren in 10 Lessen auf Vimeo. Menu. Search.
Heel veel interessante informatie over hoe spanning zich in een lichaam vast kan zetten en wat je kunt doen om dat weer vrij te maken. Fijn om iets nuttigs met je handen te kunnen doen. Of om zelf door iemand gemasseerd te worden. Een online cursus massage.
Cursus kindermassage Ekilibre. Cursus kindermassage Ekilibre.
Workshops op aanvraag. Home Evenement Cursus kindermassage. 11/07/2018 1400: 1700: Ekilibre. De cursus kindermassage die ekilibre organiseert is een zeer fijne ervaring om samen met je kind te ervaren maar kan ook als professionele massage cursus door massage-therapeuten die meer met kinderen willen werken, gevolgd worden.

Contacteer ons