Resultaten voor erkende massage opleidingen

erkende massage opleidingen
 
Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten.
De mogelijkheid om een korte cursus te volgen. Na iedere cursus/module ontvang je het Certificaat. De mogelijkheid om door te stromen en je diploma te behalen. Geen vooropleiding vereist. Cursusaanbod: wellness massages én therapeutische behandelingen. Je kunt elk moment in het jaar beginnen. Geen bom studiegeld in één keer, je betaalt per cursus/module. Wij begeleiden je naar het starten van een eigen praktijk. Na het behalen van je diploma hulp bij een goede website te verkrijgen. Begeleiding van A tot Z! 22 januari 2021. Klassieke massage Ik was altijd werkzaam in de top horeca waarin ik.
Opleiding Wellnessmassage Amice Opleidingscentrum.
Amice leidt de studenten op voor het landelijk erkende NGS diploma. Wil je vooraf al kennismaken met het vakgebied, denk je meer leertijd nodig te hebben of twijfel je nog of u de gehele opleiding wilt volgen, schrijf je dan in voor onze introductiecursussen: Leren masseren, ontspanningsmassage of voet en onderbeen massage.
Welkom bij MSP Opleidingen sinds 1984 de expert vakopleider voor massage en gerelateerde beroepen MSP Opleidingen.
Workshop Voetreflexmassage, Stress en Burn-out. Cursus Tuina massage. Cursus Thaise tafelmassage. Cursus Guasha Massage. Opleiding Ontspanningsmassage dagopleiding. Cursus Tuina massage. Cursus Specialisatie massagetechnieken. Cursus Cupping massage. Cursus Thaise tafelmassage. Cursus Guasha Massage. Cursus Triggerpoint Massage. Officiële cursus Dynamic taping voor Nederland. Intercollegiaal Overleg Sportzorgmasseur: Lage Rug. Intercollegiaal Overleg Sportzorgmasseur: de Knie.
Cursus Sportmassage, op MBO 4-niveau LOI.
De opleidingen van de LOI zijn altijd flexibel en daardoor in te passen in elk werkschema en te combineren met andere bezigheden. Maatwerk mogelijk voor elke branche, voor elk leerdoel. Breed aanbod van o.a. erkende MBO en HBO-opleidingen. Flexibele studiemethode, goed te combineren met een baan.
erkende massage opleidingen
De verschillende effecten van etherische oliën. Welke technieken hanteer ik voor een deugddoende massage? Alles over effleurages, duimrollen, petrissages, fricties en andere technieken. Allergieën en cosmetica. Je spoort probleemzones in het lichaam meteen op. Je weet welke behandeling het beste aansluit bij de noden van de klant. Je voert verschillende massagetechnieken correct uit. Werknemer in een massagesalon. Massagetherapeut in een spa, wellnesscenter of gezondheidsinstituut. Alternatief therapeut of gezondheidsconsulent massagespecialist. courseNameLabel lessonDay firstLesson lastLesson cityStartdata allLessons. 1 0 of 0. cpCompareWithHomeCourse cpVirtualClassButton cpCompareTheStudyMethods. De opleiding Massagetherapeut bestaat uit 12 lessen. Elke les duurt 3 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. Stap voor stap leer je alles over de anatomie van het lichaam. Je komt te weten welke producten je het best gebruikt en welke massagetechnieken het meest geschikt zijn. In het overzicht met de startdata van de opleiding Massagetherapeut vind je per lessenreeks alle lesdagen terug. Breng massageolie, 3 grote badhanddoeken, een badjas, een hoeslaken voor één persoon en ontsmettende of antibacteriële alcoholgel mee naar de lessen. Wil je thuis graag actief oefenen?
Spirituele agenda Netsamen.
In voor een spirituele date? Zoeken naar anderen. Ontmoet gelijkgestemden en doe inspiratie op. Start je eigen club en organiseer activiteiten. Bekijk ons aanbod van bewuste vakanties. Beheer al jouw persoonlijke zaken! Mijn profiel bezocht. Leden login loginnaam wachtwoord inloggen. Spirituele Agenda Netsamen.
Opleiding, registratie en accreditatie Corpus Anima.
Het beroep van sportmasseur, Tuina therapeut of acupuncturist is niet beschermd, dus iedereen mag of kan zich zo noemen. Om onze klanten zekerheid en kwaliteit te bieden, hebben wij zorgvuldig gekozen voor geaccrediteerde en erkende opleidingsinstituten. Daarnaast zijn wij aangesloten bij een beroepsvereniging die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van de therapeut en de door de therapeut geboden behandelingen. De beroepsvereniging staat ook voor professionaliteit, en via de beroepsvereniging wordt gezorgd voor registratie bij bepaalde instellingen. Hierdoor kunnen onze behandelingen vergoed worden door zorgverzekeraars. De HBO geaccrediteerde opleidingen voor Tuina therapeut en Acupuncturist hebben wij gevolgd bij Academie Bo Yi in Zoetermeer. De opleidingen HBO Medische Basiskennis volgend we bij Con Amore en bij Instituut E.E.N. De opleidingen in klassiek massage en sportmassage hebben wij gevolgd bij Opleiding Sportmassage Allround.
Massageopleiding Apeldoorn Cursussen bondsopleidingen.
Medical taping vervolg. AED en reanimatie. Veel gestelde vragen. 06 460 746 82. Wij verzorgen verschillende opleidingen, cursussen en workshops op gebied van massage, sportverzorging en taping. Wij werken voor de gehele regio Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Enschede en Arnhem. Direct inschrijven Alle opleidingen Corona-richtlijnen. Onze opleidingen en cursussen worden gegeven door erkende en goed opgeleide docenten. Onze docenten hebben naast hun opleiding ook een rijke ervaring in het vakgebied, waardoor zij heel goed de theorie en praktijk kunnen samenbrengen in mooie lessen. Massageopleiding met bondserkende diplomas. Enkele docenten werken daarnaast ook voor de bond als opleider of examinator. Wij zien er altijd nauw op toe dat de kwaliteit van onze lessen hoog is en de lessen goed verzorgd zijn. Heb je een vraag? Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier. 06 460 746 82 Appen Contactformulier. Dit is het aanbod van korte massagecursussen waarin je in korte tijd leert masseren of een specialisatie van massage leert. Elke cursus geeft je een certificaat.
Kollaart opleidingen voor sportmassage Kollaart opleidingen.
Spring naar inhoud. FAQ massage opleidingen. Sportmassage bij Kollaart opleidingen. BEL ONS 06 24 79 04 92. Een baan als masseur in de sport of langs de lijn als sportverzorger en je sporters zo blessurevrij mogelijk houden. Erkend door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Leren masseren met een gedegen achtergrond in de anatomie en fysiologie. Werken in je favoriete sport. 35 jaar ervaring. De sportmasseur is een steeds belangrijkere schakel in de ketting van de sporter, er is een grotere doelgroep van serieuze sporters in allerlei sporten die begeleiding zoeken.

Contacteer ons