Meer resultaten voor basiscursus

basiscursus
 
basiscursus-outreach All Documents.
Medewerkers en contact. Deze systeembibliotheek is gemaakt met de publicatiefunctie voor het opslaan van documenten die op pagina's' op deze site worden gebruikt. Het lijkt erop dat er geen JavaScript is ingeschakeld bij uw browser. Schakel JavaScript in en probeer het opnieuw.
Programma Basiscursus 2020 orpadt.
15u15: 43 jaar leven met dialyse en niertransplantaties patiënten getuigenis. 15u45: Evaluatie administratie. Inschrijven voor 27/11/2020 door storting van 105 leden ORPADT of 145 niet-leden ORPADT op rekening BE90 0012 9740 7332 met vermelding basiscursus 2020, van naam deelnemer, centrum, mailadres deelnemer.
Basiscursus Sjamanisme Reizen" langs de Levensboom."
Na deelname aan de Basiscursus Sjamanisme zal je in staat zijn om zelfstandig verder te werken met de sjamanistische trancereis in de drie werelden en je contact en samenwerking met je spirituele gidsen en helpers uit de andere werelden te laten groeien.
Basiscursus geluidstechniek People On Stage.
People On Stage. Altijd al meer willen weten over de technische kant van een voorstelling? Onze geluidstechnieker dompelt je graag onder in de wondere wereld van techniek. Prijs: 140 euro voor 8 sessies en 2 praktijksessies. Leeftijd: vanaf 16 jaar.
Basiscursus crisisbeheer in de zorg Inschrijving Zorgnet-Icuro.
1 Begin 2 Voorbeeldweergave 3 Voltooid. Enkel personeelsleden en artsen die werken in voorzieningen aangesloten bij Zorgnet-Icuro kunnen inschrijven. Straat en huisnr. Ik volgde nog geen opleiding crisisbeheer bij Zorgnet-Icuro of PM en schrijf me in voor de Basiscursus 1 dag.
Basiscursus ecologische moestuin Velt.
Basiscursus ecologische moestuin. In deze vierdelige lessenreeks leer je de basis om te starten met moestuinieren. Je krijgt tal van tips over bodem en bemesting en je ontdekt wat biodiversiteit in de moestuin kan betekenen. Ook over bodemwerking en vruchtwisseling kom je heel wat te weten.
C3A-zesweekse basiscursus Revit c3a.
Tijdens deze basiscursus worden de meeste basisfacetten van REVIT Architecture in detail op een heel praktische manier doorgenomen, via één grote oefening Daarbij worden ook de de C3A-Extensies voor Revit gebruikt: via deze vooringestelde templates en een reeks goed voorbereide families voor alle AEC-objecten zoals muren, ramen, deuren, trappen, enz.
BTW Basiscursus 2020 2021 Best Seminars.
BTW Basiscursus 2020 2021. Jurgen Opreel Koen Mertens. Uitgeverij: BEST Seminars. BTW Basiscursus 2020 2021: Beschikbaar vanaf 30 september 2020. U kan bestellen via deze webpagina, maar ook via email: info@bestseminars.be. De BTW" Basiscursus" is ook verkrijgbaar via uw campusboekhandel.
Basiscursus ruimtelijke planning VRP.
Voor deze vrijwilligers en professionals beleidsmakers, middenveld, gecoroleden organiseert de VRP in maart 2020 een basiscursus ruimtelijke planning. Tijdens de opleidingsdag die eenmaal in Gent en eenmaal in Brussel wordt georganiseerd, wapenen experten deze mensen met de basiskennis die ze nodig hebben om hun functie met kennis van zaken uit te voeren.

Contacteer ons