Zoeken naar sauna

sauna
 
Sauna voor binnen of buiten, traditioneel of infrarood Vente-Unique.
Toevoegen aan de vergelijker Toevoegen. Sauna infrarood 4/5 plaatsen hoekplaatsen Prestige Collectie ROSKILDE L150 x D150 x H200 cm 2830 W. Vastgestelde prijs: 2.484. Toevoegen aan de vergelijker Toevoegen. Traditionele sauna OCTABIUS 3/4 personen L180 x B140 x H200cm 6000W.
Sauna en wellness Ontspannen in de spa met korting VakantieVeilingen.be Bied mee.
Home Wellness Sauna en wellness. Sauna en wellness. Tijd voor een bezoek aan de sauna en een fris dompelbad. Maak je ontspannen dag compleet met een smoothie en een lunch. Bied mee op de sauna en wellnessveilingen. 5 veilingen voor Sauna en wellness.
Sauna 2u / 2 Pers.
Een privé sauna huurt u minimaal 2 uur voor 2 personen inclusief badlinnen. Voor een ontspanningsmoment geheel privé en intiem. In de privé sauna kan u gebruik maken van de sauna, koud bad, douche, relaxatieruimte en eethoek. Duur van de sessie.
Sauna L'Eau' Pure Huur een prive sauna in Antwerpen.
Home Sauna Units Reserveren Jobs Contact. Sauna L'Eau' Pure Parklaan 7 2610 Wilrijk. Genieten in alle veiligheid. Als iedereen zich houdt aan de regels kunnen jullie, onze klanten, gerust zijn van een heerlijke ontspanning en kan ook ons personeel op een veilige manier werken.
Sauna Ambiente Een verborgen parel die luxueuze ontspanning biedt.
Sauna Ambiente is een luxe privé sauna gelegen in de provincie Antwerpen, in de gemeente Oelegem, een deelgemeente van Ranst, in een rustige afgelegen omgeving, vlak naast het jaagpad van het Albert Kanaal. Gasten verblijven in het privaat eiken design poolhouse en genieten van alle faciliteiten, eventueel in combinatie met een massage, een ontbijtje, hapjes of een drankje, om de drukte van het dagelijkse leven te ontvluchten en tot rust te komen.
Sauna on Wheels Verhuur verkoop van Barrel Sauna's.'
Trotse ouders van 3 fantastische kindjes en drijvende kracht achter Sauna on wheels. Als echte saunaliefhebber is Sauna on wheels een droom die uitgekomen is. Werken aan de gezondheid en ontspanning van onze klanten door middel van mijn eigen saunas hottubs!
Sauna Brussel Stadium fitness Fitness Gent Fitness Brussel.
Squash Brussel Stadium 1. Squash Gent Stadium Coupure. Muurklimmen Brussel Stadium ELLE." Muurklimmen Brussel Stadium 1. Muurklimmen Gent Stadium Coupure. U bent hier. Home Brussel Stadium 1 Healthcenter Sauna. Sauna Brussel Stadium 1. Op de benedenverdieping van Stadium1 bevinden zich de Thermen van de club.
Saunacenter Elzenhof Meensel-Kiezegem Goedkoopste sauna.
Nadien maakt u een verfrissende duik in ons zwembad, koelt u af in ons dompelbad of in een van onze whirlpools. Om het effect van pure ontspanning nog meer te vergroten kunt u na de sauna genieten van een weldadige ontspanningsmassage.
Home Sauna Noord Zuid.
Een overzicht van alle. Met een arrangement op maat gemaakt kan u komen genieten met partner, vrienden, familie of zakenrelaties. Al onze arrangementen zijn inclusief: wellness voor 2 personen, gebruik van badlinnen, shampoo, douche en scrubgel. Badlinnen zijn enkel inbegrepen bij een reservatie met arrangement, zonder arrangement mag je dit zelf meebrengen of ter plaatse huren.

Contacteer ons