Resultaten voor syntra

syntra
 
Syntrum SYNTRUM, STERK VOOR SYNTRA.
SYNTRUM is de overkoepelende holding van het SYNTRA-netwerk, dat uit vijf opleidingscentra bestaat en vierentwintig SYNTRA-campussen heeft in Vlaanderen en Brussel. SYNTRA is de specialist in praktijkgerichte, trendy opleidingen voor ondernemende mensen die exact willen leren wat ze nodig hebben om er snoeihard mee aan de slag te gaan.
Syntra AB campus Mechelen Stad Mechelen.
Syntra AB campus Mechelen. Syntra AB campus Mechelen. Volg ons op. Syntra AB campus Mechelen Industriepark Noord G2 Oude Baan 2 2800 Mechelen Navigeer. 015 29 39 80. Huis van de Mechelaar. Reuzenstraat 1, 2800 Mechelen. T 0800 20 800, onthaal@mechelen.be.
Syntra-ab Beroepsassociaties Kontich op CoachInfo.be.
Welkom bij Syntra Antwerpen en Vlaams Brabant vzw. Zeg maar Syntra-ab. 4 campussen, 5 lesplaatsen, 1 centrale zetel, 85 medewerkers, 20 sectoren, 500 opleidingen, 1000 docenten, 15000 cursisten. Naast een open aanbod opleidingen, bieden wij ook opleidingen op maat aan, volledig afgestemd op de noden van je onderneming.
SYNTRA Wikipedia.
SYNTRA is de nieuwe benaming sedert 2003 van de" Centra voor Middenstandsopleiding" in Vlaanderen. Deze centra worden vanuit het Departement WSE, alsook Onderwijs, ondersteund en gesubsidieerd via het Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming SYNTRA Vlaanderen tot 31 maart 2006 was dit het VIZO.
Syntra AB PMV.
Syntra Antwerpen en Vlaams-Brabant Syntra AB is een autonome vzw en het grootste opleidingsinstituut voor de leertijd werken en leren voor jongeren en volwassenenonderwijs. Syntra biedt een ruime waaier aan mogelijke beroepsopleidingen: fotografen, diamantbewerkers, fietsherstellers, tandtechnici, koks, grafici. De opleidingen van Syntra AB worden gegeven op vijf campussen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Vind je opleiding Syntra AB.
Copyright 2002-2020 Syntra Antwerpen en Vlaams-Brabant vzw. powered by Olark live chat software. LAST CALL Je kan nog inschrijven tot begin oktober voor een lange opleiding. Wacht dus niet langer! Twijfel je nog of heb je vragen over een bepaalde opleiding?
Levenslang leren van professionals Syntra AB.
Kies je sector Opleidingen op maat van jouw bedrijf? Veilige opstart Syntra AB neemt de veiligheid van zijn cursisten serieus. Bekijk de veiligheidsmaatregelen voor het cursusjaar. Bespaar op je opleiding Syntra AB is een erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Lees hier hoe je tot 30% bespaart!
SYNTRA Business Groeiversneller voor slimme ondernemingen.
Om niet alleen mee te zijn, maar vooral ook zijn voortrekkersrol te behouden, schakelt Maintenance Heroes SYNTRA Business in. Heftrucks en hoogwerkers: safety first. Nee, Matteo Smos Simoni heeft hier niets mee te maken, want bij SYNTRA Business nemen we veilig werken ├ęcht serieus.

Contacteer ons