Op zoek naar cursus massage?

cursus massage
 
Opleiding massage masseren kun je leren Elysium.
Nederlands Genootschap voor Sportmassage is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland. Niet alleen voor de sportmasseurs en de sportverzorgers, maar ook voor de nationale sportkoepel NOCNSF en alle bij de branche betrokken organisaties, zowel op nationaal als op internationaal niveau.
Akademie.
Maak van je passie je beroep! In massage ben je nooit uitgeleerd. Wij organiseren cursussen en trainingen op alle niveaus. Het onderzoeken van je eigen gedachten, gevoelens en emoties. De basis voor het werken met anderen. Massage is onze passie.
Babymassage cursus volgen? Leer de fijnste massage voor jouw baby!
De babymassage cursus online. Afhankelijk van de gekozen cursus kun je na afloop van de babymassage cursus basis en exclusief een complete babymassage geven. Daarnaast leer je een speciale massage bij darmkrampjes en ontvang je in een persoonlijke leeromgeving veel meer informatie over babys.
Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland Purmerend Van Ontspannings en Sportmassage tot Wellness en Sport Therapeut!
Spring naar de primaire inhoud. Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland Purmerend. Van Ontspannings en Sportmassage tot Wellness en Sport Therapeut! Fullbody Wellness Massage. Gezicht en hoofdmassage. Honing Bindweefsel Massage. Reanimatie herhaling AED. Sportmassage Herhaling Licentieverlenging. Open Dag / Open Avond. Masseurs en Sportverzorgers gezocht. Update situatie rondom Corona. MASSAGEPLEZIER BEGINT HIER! Landelijk erkende Massage Opleidingen in Noord-Holland, van Klassieke Ontspanningsmassage tot Wellness-therapeut en van Sportmassage tot Sporttherapeut, met persoonlijke aandacht voor de cursist! HERHALINGSCURSUS SPORTMASSAGE met LICENTIEVERLENGING. start 27 oktober 2020. De herhalingscursus bestaat uit 3 lesavonden 27 oktober, 10 en 24 november 2020 van 19.30-22.30 uur, voor het verlengen van uw B-licentie, A-licentie en A-licentie Sport-Therapeut. klik hier voor verdere informatie en meld u snel aan! De cursus BUIK-MASSAGE is woensdagavond 28 oktober. van 19.30-22.30 uur en we hebben nog enkele plekken vrij! De cursus is een mooie aanvulling voor in de praktijk, en ook 1 van de 8 delen voor het Diploma Wellness Therapeut! klik hier voor verdere informatie en meld u snel aan! Wederom afgelopen 15 juni 2019 in Amstelveen 100% geslaagden in één keer voor het felbegeerde diploma Sportverzorging en Massage! We hadden t/m 2017 al 10 jaar lang 100% geslaagden voor dit diploma.
Volg een cursus of opleiding masseren Zwaluwhoeve.
Heb je al de basisopleiding klassieke ontspanningsmassage, sportmasseur of wellnessmasseur gevolgd? Dan kan jij jouw kennis verbreden door één van onze cursussen te volgen zoals Ayurvedische massage of Hotstone massage. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van het WellnessInstituut. Bezoek de informatiedag bij het WellnessInstituut. Wil je niets missen?
Cursus Ontspanningsmassage weekend Kopos.
De cursus ontspanningsmassage is een massage cursus waarbij je het masseren gaat leren met technieken vanuit de Klassieke Massage, zodat je straks een professionele ontspannende massage kunt geven. Van alle massage cursussen die Kopos geeft is deze weekend cursus ontspanningsmassage een echte starters-cursus met handgrepen en technieken die voor iederee n te leren zijn, met veel effleurages strijkingen.
Massage opleidingen WellnessInstituut Thermen Holiday.
Wil je meer weten over de opleidingen? Dan is de informatiedag wellicht iets voor jou. Meer informatie over de informatiedag. Bij het WellnessInstituut kun je terecht voor verschillende massage opleidingen, een opleiding voor blessurepreventie en voor een opleiding voor manuele lymfe drainage.
Cursussen Metamorfose Massage Drenthe.
Cursus Metamorfose Massage: Voor wie is de cursus geschikt? Iedereen die het fijn vindt om naast praten, op een andere manier aandacht, ontspanning en heling te geven aan een ander, kan deze massage zonder veel extra moeite direct geven. De cursus is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.
Cursus Anatomie, beweging en massage I.
Met deze kennis kun je een gedegen anamnese afnemen en weet je wanneer je door moet verwijzen. Deze cursus maakt tevens onderdeel uit van de opleiding KMT deelmodule Anatomie, Beweging en Massage 3a2. Deze cursus wordt gegeven door holistisch dierenarts Dian Wagemakers.

Contacteer ons