Resultaten voor massage cursus

massage cursus
 
Massage Opleiding Positive Touch Landelijk erkend! Positive Touch Massage Opleiding.
Begin februari heb ik de basiscursus integrale massage bij Positive Touch gevolgd en ik het de cursus en de manier waarop je leert masseren heel mooi gevonden. Je leert in de cursus echt met mensen werken. Het contact wat je met de technieken en. Ivonne Van Leeuwen-Winter Beverwijk. Al enige jaren was ik werkzaam als haptotherapeut en op zoek naar iets nieuws. Toen kwam ik in contact met Positive Touch en heb na een bezoek aan de informatie avond besloten aan de opleiding deel te nemen. Het is een zeer waardevol proces voor. Carin van Hooff Dronten. Met veel plezier kijk ik terug naar de periode waarin ik bij Positive Touch tot integraal masseur ben opgeleid. De opleiding is goed en compact opgezet. Je krijgt zowel ruime praktische als theoretische kennis aangeboden om aan de slag te gaan en. Jelena Jevtic Groningen. Door integrale massage heb ik de stap kunnen nemen om vanuit mijn hart met mensen te gaan werken, iets wat ik al lang wilde. De opleiding is heel compleet. Eigenlijk is het ongelooflijk wat je in zo'n' korte tijd leert. Het zit allemaal erg goed in. Gerard van de Looi Arnhem.
Volg een cursus of opleiding masseren Zwaluwhoeve.
Heb je al de basisopleiding klassieke ontspanningsmassage, sportmasseur of wellnessmasseur gevolgd? Dan kan jij jouw kennis verbreden door één van onze cursussen te volgen zoals Ayurvedische massage of Hotstone massage. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van het WellnessInstituut.
Cursus Ontspanningsmassage weekend Kopos.
De cursus ontspanningsmassage is een massage cursus waarbij je het masseren gaat leren met technieken vanuit de Klassieke Massage, zodat je straks een professionele ontspannende massage kunt geven. Van alle massage cursussen die Kopos geeft is deze weekend cursus ontspanningsmassage een echte starters-cursus met handgrepen en technieken die voor iederee n te leren zijn, met veel effleurages strijkingen.
Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland Purmerend Van Ontspannings en Sportmassage tot Wellness en Sport Therapeut!
Spring naar de primaire inhoud. Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland Purmerend. Van Ontspannings en Sportmassage tot Wellness en Sport Therapeut! Fullbody Wellness Massage. Gezicht en hoofdmassage. Honing Bindweefsel Massage. Reanimatie herhaling AED. Sportmassage Herhaling Licentieverlenging. Open Dag / Open Avond. Masseurs en Sportverzorgers gezocht. Update situatie rondom Corona. MASSAGEPLEZIER BEGINT HIER! Landelijk erkende Massage Opleidingen in Noord-Holland, van Klassieke Ontspanningsmassage tot Wellness-therapeut en van Sportmassage tot Sporttherapeut, met persoonlijke aandacht voor de cursist! HERHALINGSCURSUS SPORTMASSAGE met LICENTIEVERLENGING. start 27 oktober 2020. De herhalingscursus bestaat uit 3 lesavonden 27 oktober, 10 en 24 november 2020 van 19.30-22.30 uur, voor het verlengen van uw B-licentie, A-licentie en A-licentie Sport-Therapeut. klik hier voor verdere informatie en meld u snel aan! De cursus BUIK-MASSAGE is woensdagavond 28 oktober.
Babymassage Nederland.
In de vele jaren dat Miranda van Kester de cursus Babymassage aan ouders heeft gegeven, heeft heeft ze zich verdiept in Shantala technieken. Ze is zichzelf verder gaan ontwikkelen en naar antwoorden gaan zoeken. Haar intuïtie gaf namelijk aan dat er veel meer uit de Babymassage te halen viel.
Home Massage Academie.
Vragen over een cursus? Hulp nodig om de juiste cursus te vinden die het beste bij je past? We staan voor je klaar. Premium House Lettele. Bel mij terug. Navigeer naar Apeldoorn. Navigeer naar Lettele. Veenhuizerweg 143, 7325 AK Apeldoorn. 2008-2019 Massage Academie.
Massagecursus op maat Balans Massage Utrecht.
Cursus Reiki en Massage. Deze workshop is voor mensen die zijn ingewijd in Reiki-1 volgens het Usui-systeem en die hun Reiki-ervaring willen uitbreiden met massage. De universele levenskracht die Reiki is, geeft een extra dimensie aan iedere vorm van massage.
Smash Massage.
Tevens verzorgen wij sinds enige jaren de volgende massage opleidingen/cursussen: Opleiding ontspanningsmassage, Opleiding Lipomassage practitioner, Cursus stoelmassage, Cursus stoel shiatsu, Cursus leren masseren, Hot Stone cursus, Kruidenstempel workshop, Hammam-spons workshop, Hot Chocolate workshop en de Honing massage workshop. Cursussen en Workshops.
Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland Purmerend Van Ontspannings en Sportmassage tot Wellness en Sport Therapeut!
De cursus Klassieke Massage Ontspanningsmassage is een vakopleiding MBO niveau 3. Evenals cursussen als Hotstone en Hamam. Men leert de verschillende massages zelfstandig uit te voeren. De opleidingen en cursussen worden gegeven door landelijk gecertificeerde docenten met veel praktijkervaring als masseur/verzorger op diverse gebied in de sportwereld en wellness-centra. Chantal is sinds 2016 bij ons als assistent / docent in opleiding bij de sportmassage en geeft o.a. de cursus stoelmassage en cuppingmassage. Tom is reeds sinds 2011 bij ons instituut en per april 2016 landelijk gecertificeerd docent Sportmassage verbonden aan Massage Opleidingen Lian Bart. Daarnaast heeft Tom zijn eigen massagepraktijk in Purmerend en is werkzaam als masseur en saunameester bij Fort Resort Beemster. Lian Bart is landelijk gecertificeerd docent sinds 1994 bij diverse opleidingscentra en is in 1999 in Centrum Oase te Purmerend een eigen opleidingscentrum gestart: Massage Opleidingen Lian Bart. Daarnaast is zij Wellness Therapeut en Sporttherapeut en examinator bij de N.E.S.M.

Contacteer ons