Zoeken naar sportmassage

sportmassage
 
Sportmassage Wikipedia.
De term sportmassage wordt gebruikt als verzamelnaam voor diverse verrichtingen, die sportmasseurs toepassen op sporters om hen een bestendige of betere sportprestatie te laten leveren of om hen te helpen bij het herstel naar volledige sporthervatting na een blessure. Verrichtingen bewerken brontekst bewerken.
SW Sportmassage Sportmassage, sportverzorging en blessurepreventie.
Sinds juni 2004 ben ik gediplomeerd sportzorgmasseur en geregistreerd licentiehouder van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS. Ik voldoe aan de kwaliteitseisen van de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg SCAS. Daarnaast ben ik NGS beoordelaar bij de landelijk en regionale praktijktoetsen sportmassage.
Wat is een sportmassage Het Massagehuys.
Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam. Je kunt bijvoorbeeld enkele dagen voor als enkele dagen na een flinke inspanning een deep tissue massage of een sportmassage nemen.
Over sportmassage en ontspanningsmassage.
Sportmassage is een samenstelsel van handgrepen op de blote huid, van een op dat moment passieve gezonde sporter, met de bedoeling de lichamelijke conditie van die sporter te behouden of te verbeteren, dan wel de nadelige gevolgen van het sporten weg te nemen.
Sportmassage Massage gezonde Ontspanning.
Wat zijn uw ervaringen met sportmassage? Heeft u tips over tarieven en vergoedingen? Hoe helpt sportmassage u? Laat het ons weten! Wat levert sportmassage precies op? Net als andere massages bevordert het de doorbloeding en stofwisseling, en daarmee de afvoer van afvalstoffen.
Cursus Sportmassage Wellness Academie.
Docent in Amsterdam. JoliƩ Ennik maakte in haar leven enkele bijzondere gebeurtenissen mee 3 x door bliksem geraakt, vele ongevallen en mystieke ervaringen. Dit zette haar aan om haar pad op het gebied van communicatie en accountmanagement rigoureus om te gooien. Ze ging zich richten op wellness en therapieƫn en speelde op een ondernemende manier in op de nieuwe kansen die op haar pad kwamen. Sinds 1999 is het haar missie om de oosterse en westerse visie op geneeskracht te verbinden via een compilatie van massage, lichaamsbeweging, coaching, bewegingsvrijheid en de kracht terugbrengen in lichaam en geest. Ze volgde vele opleidingen en trainingen op het gebied van natuurgeneeskunde, INCA PAQO trainingen, sportmassage, klassieke ontspanningsmassage, shiatsu, coaching, healing, energetische therapie, zwangerschapsmassage, jadesteenmassage, Ko Bi Do, hamam, yoga en meditatie.
Over sportmassage en ontspanningsmassage.
U bevindt zich hier: Home Massage. Wanneer geen massage. Over sportmassage en ontspanningsmassage. Verschil sportmassage en ontspanningsmassage. In de praktijk en bij sportevenementen op locatie verzorg ik sportmassages en ontspanningsmassages. Sportmassage is een samenstelsel van handgrepen op de blote huid, van een op dat moment passieve gezonde sporter, met de bedoeling de lichamelijke conditie van die sporter te behouden of te verbeteren, dan wel de nadelige gevolgen van het sporten weg te nemen.
SW Sportmassage Sportmassage Wat is sportmassage?
Opleiding Sportmassage Wellness Academie.
Deze kennis is heel belangrijk om straks op een veilige en adequate wijze de sportmassagetechnieken uit te voeren. Deze technieken worden aangeleerd in de modules basis massagetechnieken, sportmassage basis en sportmassage voor gevorderden. Je ontwikkelt je tijdens deze opleiding tot een professionele sportmasseur, onder het toeziend oog van een ervaren vakdocent.

Contacteer ons