Op zoek naar tandarts?

tandarts
 
Vrouw wist niet dat ze zwanger was en bevalt bij tandarts: Ze stormden praktijk binnen Binnenland Telegraaf.nl.
Twee toevallige passerende agenten zagen het gebeuren en brachten de vrouw en haar zoontje naar de tandartspraktijk van Rene Klaassen, zon vijftig meter verderop. Tandarts Rene Klaassen was bezig met een patiënt, toen hij enorm gegil hoorde in de naastliggende kamer.
Tandarts Den Bosch: tandartsenpraktijk De Zevenhont Den Bosch.
7 juli 2020 Al mijn hele leven met forse tegenzin naar de tandarts! Hulde voor hr. Bongers, al verschillende keren door hem behandeld, met perfect resultaat en zonder pijn. En wat u ook goed doet, je kunt erg snel een afspraak maken.
Tandarts Hibma Kollum. Aangesloten bij de KNMT.
We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken en een mondkapje te dragen. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 15, meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.
Tandarts in Rotterdam Tandartspraktijk Karel Tandartsen.
Heeft u een vraag of wilt u een afspraak plannen? Maak een afspraak. Tandarts / Implantoloog. Tandarts voor orthodontie. Preventie, Orthodontie Assistente / Receptioniste. Tandarts assistente, Receptioniste. Tandarts assistente in opleiding. Tandarts assistente in opleiding. Tandarts assistente, Receptioniste. Partner van Karel Tandartsen.
Uw tandarts in Leeuwarden: Tandartspraktijk van der Lee.
De praktijk en het team. Schrijf je in. Mooie tanden in een gezonde mond, zonder angst. Uw tandarts in Leeuwarden: Tandartspraktijk van der Lee. Bij Tandartspraktijk van der Lee begrijpen wij dat u graag uw eigen, vertrouwde tandarts in de buurt wilt hebben.
Tandarts Rotterdam? Tandartspraktijk Dentia Géén Wachtlijsten.
Zoekt u een goede tandarts in Rotterdam? Wij zijn een moderne tandartsenpraktijk in Rotterdam. Binnen 1 dag een afspraak. Alle specialisten onder 1 dak. Nieuwe patiënten zijn welkom. Tandartspraktijk Dentia uw tandarts in Rotterdam. Zoekt u een goede tandarts in Rotterdam?
Tandarts Rotterdam Beste Tandartspraktijk met 88, beoordeeld.
Wij zijn open! Angsttandarts Kindertandarts Facings en kronen Spoed tandarts. Beste tandarts in Rotterdam. Onze nieuwe moderne tandartspraktijk is gelegen in het centrum van Rotterdam en uitgerust met de allerbeste apparatuur. Zo waarborgen onze tandartsen uitmuntende kwaliteit met bijzondere aandacht voor u.
Tandarts Kollum Tandartspraktijk A.S. Hibma. Aangesloten bij de KNMT.
In onze praktijk doen we veel orthodontische behandelingen, ook voor patiënten van andere tandartsen. Ook volwassenen kunnen hier voor orthodontie terecht. Beugelbehandelingen worden in Nederland gedaan door zowel een orthodontist als een tandarts voor orthodontie. Atte Hibma is tandarts voor orthodontie.
tandarts solopraktijk.
de hogere nauwkeurigheid boven het traditioneel afdrukken, heeft het als grote voordeel voor u, dat het happen in de meeste gevallen tot de verleden tijd behoort. Voor informatie en/of advies staan wij u graag te woord. Met vriendelijke groet, Tandarts van Muiden.

Contacteer ons