Zoeken naar yoga

yoga
 
Yoga Yoga Yina.
Gentle Hatha Yoga is een zachtere en rustigere vorm van Hatha Yoga. De yogalessen voor mensen met een fysieke beperking of die het gewoon heel rustig aan willen doen, zijn gericht op het vergroten van de kracht, vitaliteit en souplesse van lichaam en geest.
Hatha Yoga Surya Surya online classes.
yoga op maat. Surya online classes. Online yogalessen voor iedereen waar je ook bent. 1 maand toegang tot meer dan 20 online videos. 4 opgenomen zoom lessen. Deze zoom opnames worden maandelijks vernieuwd! voor 25 / maand. HATHA YIN MEDITATIE PRANAYAMA.
Hatha Yoga.
Welkom in Zottegem / Cultuur, sport en vrije tijd / Sporten in Zottegem / Algemeen sportaanbod / Hatha Yoga. Hatha Yoga creëert verbondenheid en eenheid tussen lichaam-geest en levenskracht, tussen jou en je eigen wezen, tussen jou en de wereld.
PhysioYoga Brugge Bart Denys Physio Yoga.
Doorheen zijn meer dan 25 jaar ervaring in het werken met mensen en hun klachten creëerde hij PhysioYoga waardoor dit natuurlijke potentieel nu voor iedereen toegankelijk is. Hij werd geïnspireerd door Iyengar yoga, Pralaya yoga Robert Boustany, de somatics methode van Moshe Feldenkrais, Oosterse geneeswijzen en krijgskunsten, fascia en bindweefseltechnieken van Thomas Myers en diverse meditatie technieken.
Welkom bij B-Yoga.
In mindfulness yoga leer je op een positieve manier om te gaan met je lichaam en je mind gedachten, leer je grenzen te respecteren en hierin te ontspannen. Wat is YIN yoga? In YIN yoga worden de asanas yogahoudingen langer aangehouden en geef je je over aan je lichaam.
Ananda Yoga Yoga en Tantra in Antwerpen.
Yoga in Brussels. Wat is Yoga? In het Ananda Esoterisch Yogacentrum wordt er gestreefd naar de onthulling van Yoga in haar traditionele vorm. Niet alleen de lichamelijke oefeningen worden onderwezen, maar ook de essentiële en fundamentele principes achter Yoga worden uitgelegd.
Shantosha yoga Averbode.
Home HUISJE MANESCHIJN.
Sofie Mees Yoga. Het is gemakkelijk om goed werk te leveren als je oprecht gelooft in wat je doet. Dat is waarom we zo graag mensen als jou verder helpen en waarom we blijvend investeren in elke individu dag na dag.
Griet De Keyser Do-In Yoga en Meditatie.
Griet De Keyser. Do-In Yoga en Meditatie. Zoeken naar: Zoeken. Yoga lessen volgen? Overweeg je om yoga lessen te volgen? Door regelmatig yoga oefeningen te doen wordt je lichaam soepel en krachtig. Je krijg meer energie en meer innerlijke rust.

Contacteer ons